Ik ben gespecialiseerd in Artificial Intelligence en in het bijzonder in Computer Vision en Deep Learning. Uiteraard betekent dat dat ik bedreven ben in het programmeren in low level talen als C, C++, CUDA, etc., maar ik vind het nog belangrijker om een robuuste software architectuur te ontwerpen en uit te vinden wat de best passende technologie voor een bepaald probleem is. Vaak doe ik dat soort 'vooronderzoek' in talen als Python of Matlab.

Naast programmeur ben ik ook adviseur, want artificial intelligence, computer vision, deep learning... het klinkt wel fancy, maar wat is het nou precies? En wat kun je er mee? Wat is de juiste oplossing voor uw probleem en welke resources zijn daar voor nodig? Ook voor antwoorden op dit soort vragen kom ik graag eens langs om het een en ander uit te leggen.

Mijn kracht ligt in: complexe problemen doorzien, begrijpelijk uitleggen, overzicht creëren en een zo solide mogelijke oplossing vinden voor uw probleem, zonder al te veel toeters en bellen. Daardoor blijven projecten overzichtelijk en het resultaat betrouwbaar. Extra features kunnen altijd nog toegevoegd worden, als de fundamenten zijn gelegd.

In het verleden heb ik gewerkt met stereo camera's, time-of-flight camera's, 360 graden (spherical) camera's, (IR) warmte camera's, MRI images, beeldherkenning in 2D en 2.5D, camera calibratie, 3D locatiebepalingen met 2D camera's, people tracking en tal van andere computer vision projecten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play