Makers van huis uit.
Ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale producten voor web en mobiel. Daarin zijn we altijd op zoek naar groei, ontwikkeling en uitdaging. Voor onszelf en voor onze klanten. Een voorloper in het combineren van design, usability en technologie. Met specialisten die passie hebben voor hun werk. Die door het vuur gaan om hoogwaardige producten te ontwikkelen waar we trots op zijn.

Wij verbinden bedrijven met hun doelgroep en bouwen geweldige tools om processen te vereenvoudigen. Dit allemaal vanuit een prachtig kantoorpand in Deventer. Onze communicatielijnen zijn kort. We zijn creatief, efficiënt en flexibel én staan te popelen om met jou samen te werken. In nauwe samenwerking kunnen wij producten en campagnes leveren die echt werken en er fantastisch uitzien.

Specialisatie en expertise

The full package.
Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. Zijn kennispartner voor bedrijven en zorgen ervoor dat al het nodige werk uit handen wordt genomen. Zo kunnen bedrijven blijven doen waar ze goed in zijn.

Websites.
Je eigen professionele website die opvallend goed vindbaar is via de zoekmachines. Een robuust ontwerp dat perfect aansluit op de look & feel van je bedrijf en goed wordt weergegeven op mobiel en tablet. Zelf de content aanpassen of alles uit handen laten nemen? Bij ons ben je in goede handen.

- Focus op het behalen van je doelstellingen
- Voor mobiel, tablet en desktop
- Snel vindbaar via zoekmachines
- Zelf content beheren (CMS) of laten doen
- Een uniek design

Business software.
Inzichtelijker. Efficiënter. Minder arbeidsintensief. Dat is het effect van slimme online software op jouw bedrijfsprocessen. Samenwerken, ook met klanten en leveranciers, wordt er eenvoudiger van. Van informatie verzamelen en delen, tot bestellen en betalen – onze maatwerk software is er de aangewezen oplossing voor.

- Efficiëntie en meer inzicht in bedrijfsproces
- Gegevens uitwisselen met bestaande systemen
- Online werken vanaf mobiel, tablet en desktop
- Stabiel, veilig en robuust

Webshops.
Wij hebben alle expertise in huis om voor jou een succesvolle webshop te ontwikkelen. Een webshop die je doelstellingen weet te behalen en meegroeit met je bedrijf.

- Online betalen via iDeal, PayPal en Creditcard
- Te koppelen aan bestaande financiële software
- Zelf producten beheren (CMS) of laten doen
- Voor mobiel, tablet en desktop (responsive)

Mobiele apps.
Je bent van plan om een app te laten maken en hebt ook al even op internet gekeken en links en rechts geïnformeerd. Wat is er allemaal mogelijk? En waar moet je beginnen? Er zijn zoveel verschillende smartphones en tablets. Geen zorgen, wij vertellen je graag alle ins en outs.

- Apps voor iOS en Android
- Te downloaden uit de App Stores
- Gebruik optimaal de hardware van je smartphone of tablet

Onze kernwaarden

Kwaliteit.
Kwaliteit van begin tot eind; van eerste afspraak tot aan ontwikkeling en support. Producten die jaren lang meegaan, stabiel, veilig en compatible zijn. Dat is de kwaliteit van Programic.

Effectiviteit.
Meer leads, marge en omzet voor onze klanten. Daar gaan we voor. Producten die doen wat ze moeten doen en steeds beter worden door optimalisaties en het meten van interactie.

Vriendelijkheid.
Altijd een luisterend oor als je vragen hebt en snel antwoord op je vraag. Empathie en respect voor onze klanten en voor elkaar. Zo starten wij iedere dag (na de koffie) met een glimlach.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play