Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte WordPress websites die gebouwd zijn voor resultaat en (technische) online marketing.

Ik hanteer twee uurtarieven afhankelijk van hoeveel tijd ik aan een bepaald project / klant besteed.
Bij projecten kleiner dan 25 uur per project of per maand hanteer ik €50,- per uur.
Bij projecten groter dan 25 uur per project of per maand €40,- per uur.

Ik houd mij veelal bezig met WordPress development maar heb ook een achtergrond in online marketing. Dit combineer ik en werk samen met een aantal andere zeer ervaren programmeurs en designers om een zo compleet mogelijke dienst te kunnen leveren. Hierbij wordt er bij de bouw van een website niet alleen gekeken naar technische implementatie maar ook naar de online marketing.

Mobiel verkeer is momenteel belangrijker dan desktop. Echter worden websites veelal juist voor desktop gemaakt in plaats van andersom en dat heeft nadelen met betrekking tot de gebruikservaring en conversie op mobiel. Ik doe dat juist andersom met mobiel verkeer op trage verbindingen in het achterhoofd. Ik ben dan ook door Google gecertificeerd partner voor mobiele sites.

Tevens ben ik voor online marketing officieel Google Partner en gecertificeerd voor Google Ads (zoekadvertenties en mobiel) en Google Analytics. Ik houd mij hierbij dan ook veelal bezig met technische marketing zoals het meetbaar maken van de website in Analytics met Google Tag Manager.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play