Ik ben een enthousiaste professional die graag met opdrachtgevers een langdurige relatie nastreeft in wederzijds vertrouwen. Eerlijkheid, vertrouwen, loyaliteit, inzet, pro-actieve houding en collegialiteit zijn kenmerkend voor mij. Geld is niet de belangrijkste motivatie in mijn leven, motivatie op de werkvloer haal ik uit structuur brengen in bedrijfsprocessen en toepasbare op maat oplossingen bieden aan de klant. Ik ben leergierig en weet snel theoretische kennis praktisch toepasbaar te maken.
Ik ben meer introvert dan extrovert en kan beter functioneren in klein teamverband. Verder ben ik professioneel in woord als schrift, flexibel en stressbestendig en ben voortdurend op zoek naar uitdagingen. Ik heb een serieuze en betrouwbare uitstraling.
Mijn interesse gaat uit naar analyse werkzaamheden waarbij direct klantcontact een centrale rol speelt zodat ik mijn kennis en ervaring kan inzetten om de wensen en behoefte van de klant te structureren en te vertalen naar de techniek.
In mijn vrije tijd ben ik een enthousiaste langeafstandsloper, fotografeer mens en natuur en kook graag een heerlijke maaltijd.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play