Beste opdrachtgever,

Mijn naam is Carlo van Erdewijk en ik ben 27 jaar oud. Ik heb accountancy gestudeerd en ben 4 jaar werkzaam geweest bij accountantskantoren. Op dit moment heb ik een functie op de finance afdeling van een groep van afbouwbedrijven.

Mijn werkzaamheden als freelancer zijn gelijk aan die tijdens mijn periode bij de accountantskantoren. Deze bestaan uit diverse taken, waarbij ik voornamelijk werk met de administratiesoftware Exact Online (5+ jaar ervaring). Voor een aantal klanten doe ik periodieke werkzaamheden, voor andere klanten ben ik de 'fulltime' administrateur, waarbij ik het volledige administratieve werk op mij neem. Dit houdt onder andere in, de inkopen/verkopen verwerken, debiteuren en crediteuren controleren, betaalvoorstellen en betaalbestanden (evt. incasso's) aanmaken, btw/icp aangiftes indienen, periodieke afsluitingen en klantspecifieke rapportages.

Ik ben hierbij zeer geïnteresseerd in het automatiseren en optimaliseren van (administratieve) processen en heb hier ook diverse ervaringen mee. U kunt hierbij denken aan bankkoppelingen, het gebruiken van een scanservice voor het verwerken van inkopen en het digitaal versturen van verkoopfacturen, herinneringen en aanmaningen naar klanten.

Momenteel verricht ik werkzaamheden als freelancer sinds oktober 2016. Ik heb een aantal klanten waarbij ik periodiek op locatie werk, bij andere klanten heb ik meerdere malen per maand contact per mail, skype of telefoon. Doordat op afstand werken geen probleem is zitten mijn klanten over heel Nederland.

Ik hoor graag van u en mocht u nog vragen hebben over mijn ervaringen of andere zaken dan ben ik zeker bereid hier antwoord op te geven.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play