Een van de allereersten die afstudeerde op Online Marketing, dat ben ik!
Mijn naam is Carolien en ik ben een enthousiaste en gedreven alleskunner (en als ik het niet kan, leer ik het toch?) met een passie voor mensen, technologie, innovatie en een mix van deze 3.
Ik ben een ervaren marketeer en heb medewerkers, events en zelfs hele bedrijven gecoördineerd van het begin tot het einde: Processen (be-)schrijven, marketingplannen maken, communicatie & branding uitwerken... Voor jou misschien saai en gedoe maar voor mij dagelijkse kost, kom maar op!

Ik ken de kernwaarden van teamwork, troubleshooting en flexibiliteit achterstevoren en binnenstebuiten na te hebben gewerkt voor multinationals, maar ook in kleine teams. Ik heb ik een groot inlevingsvermogen voor verschillende normen & waarden, gebruiken & culturen en weet ik daar uiteraard de (marketing)boodschap op aan te passen.

Ik ben vloeiend in 5 talen: Nederlands is mijn moedertaal, Engels aangezien ik ben getrouwd met een Australiër, Duits aangezien ik in Duitsland ben geboren, Spaans aangezien ik in Spanje heb gestudeerd en Portugees, aangezien ik in Portugal woon! Staat de benodigde taal er niet tussen, geen probleem! Ik heb een talenknobbel dus ik vind het geen enkel probleem om nog een extra taal (in recordtijd) te leren.

Ik ben trots op mijn ervaring met mensen EN computers, hier heb ik veel tijd en aandacht aan besteed de afgelopen 10 jaar. Ik ben ooit gestart als klantenservice medewerker (waarna ik snel gepromoveerd werd tot klantenservice manager) en dit is zonder twijfel de meest belangrijke basis van mijn carrière geweest. Nu weet ik namelijk dat je altijd 10 stappen vooruit moet denken, direct resultaat hiervan is dat ik echt meedenk en anticipeer.

Verder was ik een van de eerste studenten die af is gestudeerd op Online Marketing tijdens mijn Bachelor International Business and Languages in 2012. Ik heb sindsdien elke vorm van (Online) Marketing gevolgd, geleefd en soms zelfs helpen ontwikkelen wat uiteindelijk geresulteerd heeft in mijn eigen Marketing Communicatie Bureau.

Nog een laatste opmerking; ik woon in Portugal maar ben regelmatig in Nederland (vrijwel maandelijks) dus een kop koffie behoord zeker tot de mogelijkheden! Virtueel kan natuurlijk ook aangezien ik bereikbaar ben op een stuk of 10 verschillende manieren. Daarnaast ben ik als Freelancer het besef van tijd een beetje kwijt dus ik ben prima te bereiken in de vroege ochtend, de late avond en ja hoor, ook in het weekend :-)

P.s. mijn online CV is hier te vinden: http://ow.ly/XQ5430nSJa5
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play