Ik ben ruim 13 jaar advocaat voor ondernemers. Ik beschik over ruime kennis en ervaring op het gebied van privacyregelgeving (AVG/GDPR), arbeidsrecht en contractenrecht (incasso's).

Ten aanzien van het privacyrecht, adviseer ik bijvoorbeeld over verwerkersovereenkomsten. Ik controleer ze of stel nieuwe verwerkersovereenkomsten op, zowel voor de verantwoordelijke als voor de verwerker. Ook help ik met de implementatie van de AVG. Onlangs heb ik een handig en duidelijk stappenplan gepubliceerd specifiek gericht op werkgevers: "Werkgever & de AVG: in 10 duidelijke stappen voorbereid". Ik heb diverse gecertificeerde opleidingen gevolgd bij de IAPP, de grootste internationale beroepsvereniging van privacy professionals (CIPP/E en CIPPM).

Op arbeidsrecht gebied adviseer ik bij ontslag (reorganisatie, disfunctioneren, ontslag op staande voet), concurrentie- en relatiebedingen, arbeidsrechtelijke gevolgen bij de verkoop van een onderneming (“overgang van onderneming”), arbeids- en managementovereenkomsten, etc. Ik heb een specialisatie-opleiding gevolgd (de PALA, Post Academische Leergang Arbeidsrecht), die alleen toegankelijk is voor de gevorderde arbeidsrecht advocaat/jurist en welke opleidt tot een expert op het terrein van arbeidsrecht.

Verder voer ik regelmatig incassoprocedures, zo nodig bij de rechter.

Mijn dienstverlening is persoonlijk, eerlijk en duidelijk met als uitgangspunt het leveren van een hoog kwaliteitsniveau. Hierbij staan voor mij de klant en het best haalbare resultaat voor de klant centraal.

Ik ben bereikbaar wanneer dat nodig is, dus ook buiten kantooruren. Altijd snel en duidelijk advies.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play