Vertaling naar het Deens nodig? Graag wil ik me aan u voorstellen: Mijn naam is Charlotte. Ik ben geboren en opgegroeid in Denemarken en dus native speaker Deens. Taal en communicatie lopen als een rode draad door mijn leven heen. Na een jaar Frans aan de Universiteit van Kopenhagen te hebben gestudeerd ben ik “Informatiewetenschap en culturele communicatie” gaan studeren met als hoofdinteresses: het informatiezoekproces, visuele media, informatiemanagement en knowledge sharing. Na een behaalde bachelor diploma heb ik de opleiding tot bibliothecaresse afgerond. In Denemarken ben ik voornamelijk werkzaam geweest als administratief medewerker in het bedrijfsleven en als bibliothecaresse.
In 2007 ben ik naar Nederland verhuisd en ben ik gelijk Nederlands gaan studeren aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik heb me als vrijwilliger ingezet voor taalzwakke kinderen in de form van leesondersteuning. Verder heb ik met veel plezier vertaalwerk gedaan voor onder andere “Plan Danmark” op vrijwillige basis. Mijn liefde voor taal mag duidelijk zijn.
Ik haal veel voldoening uit het werken met taal en zo is mijn bedrijf "**********************************" ontstaan. Het is voor mij een erezaak om een hoge kwaliteit te leveren en ik werk zeer nauwkeurig, met precisie en veel enthousiasme. Graag zet ik mijn taalkunde en mijn passie voor taal voor u in!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play