Het is niet altijd makkelijk om je ideeën duidelijk naar anderen te communiceren, zeker niet in een andere taal. Ik help opdrachtgevers – van particulieren en kleine bedrijven tot universiteiten en overheden – met het vertalen en/of redigeren van hun Nederlandse en Engelse teksten. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door kwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid.

Mijn naam is Chris ***** en ik werk onder de bedrijfsnaam **************************. Ik kom uit Nederland en heb ik Groningen een Engelstalige master afgerond. Sinds enige jaren woon ik in Duitsland.

Sinds 2009 werk ik als vertaler en redacteur voor uiteenlopende commerciële, non-profit en academische opdrachtgevers, doorgaans via vertaalbureaus. De vaak korte deadlines haal ik zonder uitzondering – ik heb in 10 jaar nog nooit een deadline gemist. Ik heb ook veel ervaring opgedaan met grote projecten, die soms meerdere maanden tot wel een jaar kunnen lopen. De opdrachtgevers zijn heel divers, van bouwbedrijven en event organisers, tot overheden en notarissen, tot onderzoeksinstituten en musea.

Ik ben gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten (contracten, algemene voorwaarden, etc.), creatieve teksten (blogs, reclame, promotie) en academische teksten (boeken, artikelen, scripties). Ook heb ik veel ervaring met het nakijken en uitvoerig redigeren van zulke academische teksten. Ik heb studenten en wetenschappers aan onder andere de Universiteit Utrecht (NL), de Universiteit Gent (BE) en het Max-Planck-Gesellschaft (DE) geholpen met het controleren en verbeteren van hun werk. Dit altijd tot grote tevredenheid van de klanten, onder meer vanwege het uitgebreide leesrapport dat ik met de nagelezen documenten lever – hierin staan tips en aanwijzingen over hoe de auteur haar/zijn schrijven kan verbeteren.

Ik werk snel, nauwkeurig en vertrouwelijk. Mijn tarieven worden berekend aan de hand van de verrichte dienst, de hoeveelheid tekst en de deadline, en ik bied kortingen voor bacherlor- en masterstudenten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play