Freelancer - Chris Halkes | Freelancer.nl
‘Goede tekst geeft uw product vleugels’ is het motto van mijn tekst- en communicatiebedrijfje Halkes Marketing-pr. Met mijn teksten help ik u als ondernemers om uw bedrijf, uw producten en uw boodschap onder de aandacht van publiek en stakeholders te brengen.
Als voormalig dagbladredacteur heb ik mij als freelancer gespecialiseerd in teksten voor marketing-pr, zowel online als offline. Marketing-pr is het gebruik van public-relations en voorlichting voor marketingdoeleinden. Ik schrijf voor u onder meer persberichten, offertes, white papers, nieuwsbrieven en websitecontent. Ook interviews en speeches behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast verricht ik eindredactie over door uzelf geschreven teksten en maak ik websiteteksten zoekmachinevriendelijk (SEO).
Behalve met het schrijven en redigeren van teksten, assisteer ik ondernemers met pr- en media-adviezen. Daarbij help ik hen hands-on bij het bedenken en uitvoeren van evenementen waarmee zij voor hun bedrijven aandacht van de media kunnen krijgen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play