Mijn naam is Christiane ******* en ik ben, zoals dat zo mooi heet, een ervaren internationale 'business allrounder'. Meer dan 15 jaar ben ik werkzaam geweest in de software en logistieke industrie in NL en in de US, met rollen in marketing & sales, HR, change management en klant- & producttrainingen.

Begin 2018 besloot ik het roer drastisch om te gooien en in plaats van voor een baas te werken voor mijzelf te beginnen. Dit stelde mij eindelijk in de gelegenheid om te doen wat ik het liefste doe: bedenken, schrijven, vertalen, corrigeren en opmaken van teksten en documenten. Met daarbij de mooie uitdaging om dicht bij de boodschap, 'tone-of-voice' en het karakter van de klant te blijven en er tegelijkertijd voor te zorgen dat deze goed leesbaar, begrijpelijk en memorabel is voor de beoogde doelgroep. Een uitdaging die ik graag aan ga!

Ik schrijf en vertaal zowel in het Nederlands als in het Engels; dat maakt voor mij weinig verschil. Nederlands is mijn (1e) moedertaal, maar omdat ik 9+ jaren in de Verenigde Staten heb gewoond en gewerkt is Engels een sterke tweede te noemen.

Mijn 'aanbod' bestaat eigenlijk uit 4 delen:

1. Vertalingen van Engels naar Nederlands en Nederlands naar Engels

2. (Copy)writing

3. Corrigeren, redigeren en samenvatten van teksten

4. Strategische communicatie-/schrijf-ondersteuning


Ik kijk er naar uit om voor jou aan de slag te gaan :-)
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play