******************* is gespecialiseerd in het begeleiden van veranderingen op het gebied van bedrijfsprocessen, systemen en Organisaties. Implementaties van de bedrijfsprocessen in CRM en ERP systemen. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze van een CRM of ERP systeem en kunnen dit traject van begin tot eind begeleiden.
De welbekende IT trajecten die vaak leiden tot budgetoverschrijding en het niet krijgen van wat u toch had aangegeven, zal door onze begeleiding verleden tijd zijn.

Ook kunnen wij u helpen bij het opzetten van een bedrijfsprocesmodel of kwaliteitsmanagementmodel waarbij we de bedrijfsprocessen centraal stellen en van daaruit de door u gestelde sturingsmiddelen en Organisatiebeleid kunnen koppelen. Zo krijgt u meer inzicht in uw Organisatie, is alle kennis gecentraliseerd en bent u meer in controle.

Wij werken uitsluitend praktijkgericht waardoor we altijd dicht bij de werkelijkheid blijven, zodat u ook daadwerkelijk resultaten ziet en uw doelstellingen ook gaat bereiken.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play