Fashion Designer / All-round Fashion & Textile Creative / 7 jaar ervaring

Hallo, Ik ben Colette, Fashion Designer

Ik heb mijn ontwerpstudio gestart, nadat ik mijn studie in mode ontwerp aan de HKU, de Hogeschool voor de kunsten, in Utrecht, in 2013 heb afgerond. Sindsdien werk ik als onafhankelijk modeontwerper voor mijn eigen ontwerpstudio. Ik ontwerp en maak unieke high-end maatwerk kleding, en bied mijn diensten aan particuliere klanten en bedrijven aan.

Alles is mogelijk, van een werk shirt met uw logo tot aan een elegante avondjurk of trouwjurk, of theater- en podium kostuums. Geen idee is te gek of te vreemd, wij proberen graag samen met u een creatieve oplossing te vinden. Naast de op maat gemaakte kleding, bieden wij ook high-end kleermakers diensten voor de moderne kleding en repareren vintage kleding met historisch accurate naaitechnieken.

Als u meer wilt weten over over de kleding ontwerp, kleermakers-, coupeuse- en zeefdruk diensten die wij aanbieden, of een afspraak wilt maken voor een persoonlijk advies. Neem dan vrijblijvend contact op.

Skills:
Fashion design / Mode ontwerp / Coupeuse / Naaister / Fashion Illustrator/ Ontwerp uitvoering, productie / Patroon tekenen / Concept Ontwerp / Textiel Expert

Digital skills:
Adobe Photoshop / Adobe Illustrator / Word / Exel

Overige Vaardigheden:
Textiel zeefdrukken / Dessin ontwerper / Styliste / Etaleur / Vintage coupeuse expert / Illustration / Fotografie / Kostuum ontwerper / Allround Creative / Social media communication
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play