Werkdruk, stress, burnout, in iedere werkomgeving komt dit voor.
Toch willen we allemaal dat het ziekteverzuim beperkt blijft.

Mijn ervaringen liggen bij een aantal bedrijven die dit serieus hebben aangepakt.
Samen zijn wij op zoek gegaan naar een betere werkcultuur.
Waar ik mij de laatste 15 jaar voor heb in gezet is het ziekteverzuim inzichtelijk te maken.
Waarom wordt de ene werknemer sneller ziek dan de andere?
Wat zijn de oorzaken van uitval?

Nieuwsgierig?
Neem dan even de tijd om te lezen wie ik ben en wat ik voor uw bedrijf kan betekenen.

Mijn naam is Corina **************. En wat ik doe is helpen arbeidsverzuim terug te dringen en medewerkers te motiveren.
Ik heb een achtergrond in de sportwereld en heb 10 jaar ervaring opgedaan met lesgeven (en de mogelijkheden van het menselijk lichaam door mij tegelijk te verdiepen in massage, voeding en lifestyle).
Na die 10 jaar heb ik mij verder ontwikkeld als ergotherapeut. Ben aan de slag gegaan met zaken als gezonde werkomgeving, (fysieke) werkhouding en met plezier naar je werk gaan.
En 5 jaar geleden heb ik een opleiding aan de academie voor coaching en counseling afgerond en ben ik gecertificeerd coach en counselor. Ik wilde mij meer verdiepen in de balans tussen lichaam en geest. Ik was op zoek naar een meer holistische werkwijze om medewerkers middels een persoonlijke aanpak zo goed mogelijk te laten functioneren.

Ik geef stoelmassages en voer tegelijk coachgesprekken.
In mijn jarenlange ervaring met (top)sporters, reclamemakers, engineers, productiebegeleiders, medewerkers in distributie en logistiek, blijkt altijd weer hoe belangrijk het is dat iemand fysiek en mentaal fit is om te kunnen doen wat wordt verwacht in zijn of haar rol in een team, een onderneming of instelling.

Ik ben er van overtuigd dat ieder mens soms tegen zijn eigen beperkingen aanloopt.
Door in een ontspannen sfeer van vertrouwen verder te vragen over het persoonlijke functioneren en daarop te reflecteren, wordt veel duidelijk. Waar ben je goed in, zit je op je plek in het bedrijf, wat zijn je valkuilen, waar kun je zelf in verbeteren? Het lichaam vertelt ook veel.
Uit recent onderzoek blijkt dat steeds vaker problemen in de privé sfeer oorzaak zijn van arbeidsverzuim. Door de vertrouwelijke aard van mijn contact met de medewerker kan ik op tijd signaleren en anticiperen.

Ik maak schema’s voor mensen die geen zin hebben om naar een sportschool te gaan en geef adviezen over voeding en lifestyle.
Zo zet ik mensen in hun kracht en zijn ze van meerwaarde voor uw organisatie.

Ik heb met mijn specifieke aanpak goede resultaten geboekt.
Onder meer bij organisaties als TNO, Estec en Mediq. In de toekomst ook voor u?

Met dank en groet,
Corina
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play