Als business coach adviseer en coach ik ondernemers en bedrijven op het gebied van ondernemen, branding, internetmarketing, SEO en social media en geef hier ook diverse trainingen in. Met mijn online marketingbureau en tekstbureau weet ik de juiste combinatie te maken met wervende teksten die uw klanten aanspreken en die de conversie op uw website zullen verhogen. Daarnaast schrijf ik vanuit mijn tekstbureau ook diverse teksten of artikelen voor blogs, brochures, nieuwsbrieven, e-books en meer.

Ik heb een sterke focus op het schrijven van zowel zakelijk als marketing/commercieel gerichte teksten en SEO webteksten, waarbij ik altijd de juiste verbinding probeer te leggen tussen de opdrachtgever en de doelgroep, zodat de boodschap met de juiste woorden en intentie op de juiste manier in de taal van de doelgroep wordt gesproken. Met mijn SEO kennis weet ik hiermee de online vindbaarheid van webteksten en websites te vergroten, zodat uw website hoger in Google komt en beter gaat scoren op het internet.

Met mijn expertise op het gebied van branding, probeer ik altijd de focus te leggen op het onderscheidend vermogen van ondernemers. Wat maakt het dat bedrijven graag zaken met u willen doen, waarom zouden ze voor u moeten kiezen? Vragen die ik graag met u doorspreek, zodat u de beste (online) presentatie van u zelf en uw bedrijf op het internet kunt geven.

Met een professionele kijk op internet marketing doe ik mijn uiterste best uw bedrijf optimaal op het internet te presenteren. Ik ga voor hoge kwaliteit, denk graag met u mee en u heeft aan mij een fijne sparringpartner waar u ook veel advies, tips en trucs weg kunt halen op bovengenoemde vakgebieden.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play