Daan is een zelfstandige Oracle Data & Analytics-consultant in Nederland, met een sterke focus op Oracle Business Analytics (BICS, OAC, OBIEE, Big Data en Data Visualization). Daarnaast heeft hij een sterke interesse in (de architectuur en organisatie van) Business Analytics en Data Warehousing in het algemeen (TOGAF, ArchiMate en CBIP) en Oracle Analytics Architectures in het bijzonder.

Daan startte DaAnalytics om Oracle Data Analytics-services aan te bieden. De reden dat hij zich bij Pong heeft aangesloten, is dat Pong hem de mogelijkheid biedt om samen te werken met een aantal enthousiaste, ervaren ondernemers. Daan kwam bij Pong als zelfstandig ondernemer om de Data & Analytics Business Unit te runnen.
Kennis delen is belangrijk. Daarom is Daan toegetreden tot de nlOUG (Nederlandse Oracle-gebruikersgroep) als een SIG (Special Interest Group) lead van BIWA (Business Analytics & Data Integration).

Daan is een allround Oracle Data & Analytics consultant met uitgebreide ervaring in de inzet van Oracle Big Data Analytics-tools in het algemeen en de toepassing ervan in een Oracle (eBusiness Suite) - omgeving in het bijzonder.

Dit komt tot uiting in zijn ervaring met Oracle eBusiness Suite, Oracle BI Cloud (BICS, OAC), Oracle BI Applications (Oracle BI Apps, OBIA), Oracle BI Publisher, Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition (OBIEE), Oracle Reports en Oracle Discoverer.

Intern bij Pong is Daan verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kennis en de verspreiding van deze kennis naar de markt. Een van de manifestaties hiervan is de weblog, die Daan onderhoud. Daarnaast is Daan actief op verschillende (online) fora en heeft hij een groot (inter-) nationaal netwerk opgebouwd.

Daan is een echte teamplayer, heeft een pragmatische houding en is oplossingsgericht.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play