Door mijn jarenlange ervaring als arbeidsbemiddelaar op commercieel gebied en binnen het sociaal domein weet ik talent op te speuren en voorzie ik werkgever en werknemer van de ideale match. Een actieve en mensgerichte aanpak staat hierin voorop. Ik heb een echte hands-on mentaliteit en ben direct in mijn communicatie.

U kunt mij inzetten op ZZP basis, als jobhunter, jobcoach, recruiter en als consulent in de breedste zin van het woord. Daarnaast heb ik ervaring met het zelfstandig ontwikkelen en geven van trainingen op maat. Voorbeelden: Sollicitatietraining, Sociale Media, LinkedIn voor gevorderden, trainingen voor Statushouders (Arbeidsmarkttoeleiding), Loopbaantrainingen, Netwerk en Doelentrainingen.

Als Vrouw in Techniek bied ik daarnaast vrouwen in een uitkeringspositie een kans om zich om te laten scholen tot een schaars technisch beroep. Hiervoor bied ik een totaalpakket aan zowel werkzoekenden, als gemeentes en UWV's. Ik ben de schakel tussen werkzoekende, opleider en werkgever en voorzie dames van een baangarantie om duurzame uitstroom uit de uitkering te bevorderen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play