Beste opdrachtgever,

Het werken met verschillende talen is waar ik goed in ben, alsmede is het dat wat ik het liefste doe. Ook schrijf ik graag en houd ik op zijn zachtst gezegd niet van spelfouten. U kunt er dus zeker van zijn dat ik alles op alles zet om uw opdracht geheel foutloos uit te voeren.
Ik vertaal voornamelijk vanuit het Engels naar het Nederlands, maar ook vanuit het Nederlands naar het Engels.
Ik heb meerdere malen gereisd naar en in Zuid Amerika. Momenteel verbeter ik dan ook mijn kennis van de Spaanse taal met behulp van een cursus, en hoop ik dat ik u uiteindelijk ook kan helpen met vertalingen vanuit het Spaans naar het Nederlands.

Als persoon ben ik enthousiast, ik houd van reizen, van een goed gesprek en doe ik graag aan yoga. Ik zou graag snel de samenwerking met u aangaan!

Met vriendelijke groet,
Danielle ****

---------------------------------------------------------------------------------

Dear client,

One of my greatest assets and passions in life is working with different languages. I enjoy writing and I have a ''slight'' ;) adversity towards spelling errors. One of my main goals thus is to keep your translation completely error-free.
I mainly translate English to Dutch, I also translate Dutch to English.
I have traveled to South America more than once. At the moment I am extending my knowledge of Spanish through a course, which can hopefully result in me being able to offer you Spanish to Dutch translations soon as well.

As a person I am enthusiastic, I love to travel, I enjoy a good conversation and I am yoga fanatic. I hope that we can work together soon!

All the best,
Danielle ****
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play