k heb heel veel energie om zaken voor elkaar te krijgen. Dit betekent dat ik nagenoeg alles in het werk zal stellen om een doel te bereiken of een ander te beïnvloeden. Ik zie vrijwel altijd de voordelen die veranderingen met zich mee kunnen brengen en weet dit ook op anderen over te dragen en hen te enthousiasmeren om nieuwe zaken op te pakken. Door mijn ondernemingslust, vitaliteit en stuwkracht zal ik snel het voortouw als de situatie hierom vraagt

Ik functioneer vrijwel probleemloos binnen een werkomgeving die weinig structuur biedt in de vorm van discipline, kaders of regels. Hierdoor pas ik mij gemakkelijk aan in een hectische en chaotische omgeving of een omgeving waar “gebouwd” moet worden.

Qua besluitvaardigheid kan ik omschreven worden als iemand die zeer snel en effectief besluiten neemt. Ik heb veel behoefte aan goede contacten met anderen en ben daarom sterk op menselijke relaties gericht. Verder beschik ik over een hoge eigenwaarde en veel zelfrespect. Mijn stijl van beïnvloeden is meestal minder dominant, ik overtuig liever op subtiele wijze. Ik weet wanneer ik een conflict of confrontatie moet aangaan en wanneer deze te vermijden.

Ik treedt graag op de voorgrond en vindt het prettig in het middelpunt van de belangstelling te staan; ik bepaal hier mede de sfeer. Zowel in kleine kring als in grotere groepen weet ik me staande te houden. In groepsverband en bij sociale evenementen geef ik er de voorkeur aan mezelf te profileren en vindt ik het leuk om gezien te worden.

Ik ben servicegericht en hulpvaardig ten aanzien van anderen en vindt het prettig om anderen een plezier te doen. Ik kan goed met druk omgaan en toont zich daarbij regelmatig veerkrachtig. Ik beschik over voldoende relativeringsvermogen met betrekking tot mijn werk.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play