Hallo, ik ben Daphne en ben een open, enthousiast en ervaren allround grafisch vormgever met veel gevoel voor stijl en een goede kennis in druktechnieken.

Na een project bij Dobotex in Den Bosch te hebben afgerond, waar ik verpakkingen en POS materiaal heb gemaakt voor PUMA, Levi’s en Tommy Hilfiger, heb ik nu weer tijd voor andere klussen.

De afgelopen 11 jaar heb ik hiernaast met veel plezier en succes gewerkt voor uiteenlopende klanten zoals Berg Toys, Pets Place, Westland Kaas, Universiteit Wageningen en nog vele anderen. Hier heb ik reclame uitingen, corporate ID, websites, nieuwsbrieven, verpakkingen en eigenlijk haast alles wat je kunt bedenken ontworpen en uitgewerkt.

Op dit moment heb ik nog een paar leuke klussen lopen voor de Action, Welkoop en Commotion communicatie, maar dit is niet fulltime. Ik heb dus nog flink wat ruimte over voor fris werk.

Voordat ik voor mijzelf begon, heb ik 2 jaar bij een uitgeverij gewerkt als dtp’er en 7 jaar als verpakkingsvormgever bij een reclamebureau. Verder heb ik projectmatig een half jaar online werk gedaan voor ************.

Ik werk snel en accuraat en kan lezen en schrijven met de grafische pakketten van Adobe, maar ook Microsoft Office, met name Powerpoint. In werktijden ben ik erg flexibel, bij paniek of stress kan ik ook in de avonduren en weekend werken.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play