Ik ben Darla ***********, zelfstandig bedrijfsadviseur gespecialiseerd in klantgericht ondernemen. Ik adviseer ondernemers in hoe zij het bedrijf succesvoller en winstgevender kunnen maken, onder andere door zo aantrekkelijk mogelijk te zijn voor de ideale klanten.

Aan welke concrete freelance opdrachten kun je denken?
* Businessplannen / ondernemingsplannen
* Klantgericht business verdienmodellen
* Business coaching voor ondernemers
* Customer succes-strategieën

Dat kan zijn het uitstippelen van de klantenreis (Customer Journey Mapping) of het onderzoeken van klantenwensen tot en met segmentatieanalyse en service-strategieën of het invullen van de gehele klantbelevenis. Bij dit alles ga ik steeds uit van het perspectief van de klant, en daar hoort ook regelmatig het nodige advies op het gebied van communiceren met klanten bij.

Bij het bedenken en maken van ondernemingsplannen, strategische plannen en verdienmodellen, hoort ook vaak het faciliteren en begeleiden van strategie-sessies. En als business coach help ik ondernemers met sparren, strategisch denken en leiderschap/persoonlijk effectiviteit zodat ze met meer gemak kunnen (blijven) groeien.

Ik ben business management expert met een brede oriëntatie en kennis van de diverse facetten van het ondernemen, een zeer sterk financieel achtergrond en een enorme passie voor klantgerichtheid als groeimotor en duurzame succesfactor.
Wat je van mij kan verwachten? Bruikbare inzichten, ideeën en advies die je in kunt zetten om een heel bijzonder bedrijf neer te zetten, een bedrijf met een aantrekkelijke persona die als een magneet werkt op je klanten door een combinatie van je eigen krachten en gericht aandacht voor wat klanten echt verwachten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play