****************, Consultancy voor inleners

In 2015 is **************** gestart door Darren *****. Na mijn studie bedrijfskunde ben ik in de uitzendwereld terecht gekomen, hier heb ik inmiddels 10 jaar ervaring in opgedaan. In eerste instantie als intercedent, accountmanager en vestigingsmanager. Daarna heb ik ook aan de andere kant van de tafel gezeten als Flexmanager, waarbij ik een grote tender gedaan heb. Tijdens mijn loopbaan is mij opgevallen dat er in veel gevallen een verschil zit in de interpretatie van flexibele arbeid. De opdrachtgever heeft hier vaak een ander idee bij als het uitzendbureau. Hierdoor ontstaan er scheve verwachtingen ten aanzien van te leveren prestaties en diensten.

Met **************** kan ik het verschil tussen het uitzendbureau en de opdrachtgever verkleinen, om zodoende een verbetering in dienstverlening te kunnen organiseren, en te zorgen voor het ontlasten en ontzorgen van de interne organisatie van de opdrachtgever.

Kortom: verbeteren van flex en ontlasten van interne organisatie, gevolg hier van is besparing op kosten van flex en tijd van de interne organisatie.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play