Wist u dat een goed logo indirect voor meer omzet kan zorgen? Het logo is vaak het eerste wat een potentiële klant ziet. Dit is dus direct het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooi en vooral duidelijk logo die eruit springt tegenover uw concurrenten is dus heel belangrijk. Het gaat tegenwoordig met de vele concurrenten toch vaak om de eerste indruk aangezien klanten vele producten en/of diensten ook elders kunnen afnemen. Met ruim 13 jaar ervaring in verschillende branches kan ik u helpen aan een mooi en duidelijk logo en dat tegen een zeer scherpe prijs van maar 49,95

Hoe ga ik te werk?
U geeft uw wensen door voor het te ontwerpen logo -> Ik maak een eerste opzet en stuur deze door -> U geeft feedback totdat het logo geheel naar wens is -> U betaald via iDeal -> Ik stuur het logo in verschillende bestanden naar uw mail.

Hoe ben ik bereikbaar?
Ik werk dagelijks tot laat in de avond (23:00). Zo ben ik elke dag bereikbaar van 7:00 tot 23:00 via e-mail, chat, Facebook om alle vragen te beantwoorden. Goed contact met mijn klanten vind ik zeer belangrijk. Zo sta ik dan ook altijd voor u klaar.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play