Ik help jou je complexe informatie te simplificeren & visueel te presenteren

📞 06 - 20493885 | ✉ ************

Ruim 10 jaar geleden ontdekte ik mijn passie voor het coachen van teams om nog meer uit zichzelf te halen.

En omdat wij allemaal een andere trigger hebben, krijg ik dat op verschillende manieren boven tafel. Daar zet ik tijdens mijn coachingsessies vaak tekenen voor in. Waarom? Mensen zijn visueel ingesteld. Tekeningen spreken aan & je onthoudt beter.

Zo’n sessie is leuk, maar het gaat natuurlijk om het bereiken van blijvende resultaten. De concrete acties die we afspreken tijdens de sessie moet je daadwerkelijk in de praktijk brengen. Hoe hou je de afgesproken acties op het netvlies? De acties leggen we vast in een praatplaat.

Het gaat niet om mooi tekenen, maar om functioneel tekenen. Tekenen om elkaar beter te begrijpen. Een beeld zegt namelijk zoveel meer dan woorden. Wij zijn zo geconditioneerd dat we liever blijven hangen in (of broeden op) de exacte formulering dan dat we overgaan tot de uitvoering van het idee.

Ik teken niet alleen in sessies, maar leg ook afspraken binnen organisaties vast in tekeningen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de speltips die ik maakte voor de hockeyclub Kampong.

Daarnaast verzorg ik workshops functioneel tekenen.

Daarnaast:
Ligt mijn basis in communicatie. Ik kan goed overweg met teksten en systemen. Leg mij tekst, website of systeem voor waar werk in of aan gedaan moet worden en ik fix het voor je.

Neem contact met me op om te sparren!

📞06 - 20493885 | ✉ ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play