Taal en schrijven zijn al mijn hele leven mijn grote passies. Als kind kon ik me niet alleen verliezen in een goed boek, maar schreef ik ook al mijn eigen verhalen en verbeterde ik mijn moeder haar Nederlands. Dat ik nu vol enthousiasme mijn hoofd buig over de redactie van mijn zusje haar scriptie, of juist over die pakkende commerciële teksten voor die grote reiswebsite, is dan ook niks nieuws.

Naast het lezen van een prachtig literair meesterwerk, schrijf ik nog steeds het liefst teksten die mensen willen lezen en die ze aanspreken tot de verbeelding. Misschien worden ze er zelfs wel door aangespoord tot een eerste stap richting iets nieuws en onbekends!

Het mooie van de geschreven wereld, is dat die compleet los kan staan van de geleefde wereld, en zo een wereld op zichzelf kan zijn. Dat tekst mensen in beweging kan zetten. Dat tekst beelden vormt in je gedachten waaraan de schrijver misschien wel nooit heeft gedacht bij het schrijven ervan, of misschien juist wel. De mogelijkheden zijn oneindig.

Zoals je ziet zijn schrijven en lezen mijn grootste hobby’s, die samen mijn verhaal vormen.

Tekstcorrectie door ***************

Je tekst is al klaar, maar je bent niet zeker over de d-tjes en de t-jes? Laat je tekst voor een klein prijsje door mij nakijken als je er verzekerd van wilt zijn dat je teksten:

- in correct Nederlands zijn geschreven
- te begrijpen zijn voor je doelgroep
- consistent zijn
Ik check je teksten op spelling, grammatica, interpunctie en consistentie voor €0,01 per woord (excl. 21% BTW).

Copywriting op maat

Door middel van tekst in combinatie met de juiste tone of voice, woordspelingen en gepast taalgebruik, kan ik een pakkende tekst voor verschillende doelgroepen schrijven.

Je kunt bij *************** terecht voor:

- Webteksten
- Webredactie
- Blogs
- Nieuwsbrieven
- Persberichten
- Flyers of brochures
- Lesmateriaal
- Advertenties
- Columns
- Portretten
- Essays
- Scripties
- Commerciële teksten
- Social media
- Storytelling
- Proeflezen

Graag neem ik een uitdaging aan en verdiep me in je doelgroep of sector, zodat de tekst op maat geschreven kan worden naar jouw wensen.

Spaanse les op maat (ook via Skype!)

Je gaat backpacken in Latijns-Amerika, en wilt een beetje kunnen communiceren met de locals? Of kom je net terug, en je wilt nu wat dieper ingaan op de grammatica? Vind je het gewoon fantastisch mooi klinken, en wil je die prachtige taal vanaf de basis leren? Bij mij ben je aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat de lessen compleet zijn aangepast op jouw wensen.

Taal is mijn grote passie, en die breng ik dan ook graag over op anderen. Spaans spreek ik al zo’n 10 jaar. Ik woonde in 2006 een jaar in Barcelona (Spanje), in 2014 een jaar in Managua (Nicaragua) en reisde door zowel Spanje als door Centraal-Amerika. Alsof dat alleen al niet genoeg geweest zou zijn om vloeiend Spaans te spreken, heb ik ook mijn Bachelor (BA Letteren – Romaanse talen en culturen) en mijn Master (MA Taalwetenschappen – Interculturele Communicatie) in de richting Spaans afgerond. Ik geef al zo’n 7 jaar privé- en bijles aan volwassenen en jongeren, maar ook aan kinderen!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play