Change for the better met **********************!

Ik ben de juiste procesbegeleider/projectleider voor een implementatie-of verandertraject.
Door verbinding met de juiste mensen te leggen, samen te kijken naar wat er nodig is qua team, werk en structuur en duidelijkheid, kunnen we met elkaar met kleine stappen successen boeken in het project.
De verbinding leggen tussen mensen en het doorzien van de pijnpunten van een project/implementatie of van processen is voor mij de drive om iedere dag te werken.
Het resultaat telt voor mij, maar ik verlies hierbij niet uit het oog dat voor dit resultaat je mensen, een team nodig hebt. En ieder individu heeft zijn/haar kwaliteiten die tot het succes van een project/implementatie van een systeem of nieuwe werkwijze bijdragen.
Structuur brengen en continue kritische vragen blijven stellen zijn kwaliteiten van mij, waar ik zeer trots op ben. Door deze kwaliteiten kan ik in gesprekken duidelijk krijgen hoe processen lopen en aangeven waar verbeteringen door te voeren zijn. Denken en werken volgens de Lean methode is voor mij dan ook iets natuurlijks.
Veranderingen kosten tijd en om deze succesvol door te voeren heb je vertrouwen, eerlijkheid en daadkracht nodig. Mijn ervaring heeft mij bij iedere project weer meer geleerd dat het vertrouwen dat ik bij mensen bewerkstellig het succes van het project maakt!
Het belangrijkste voor mij in mijn werk is om kwaliteit te leveren en met plezier professioneel te werken. Voor het brengen van structuur en overzicht door middel van planning, duidelijke communicatie en lol in het werk, ben ik de juiste persoon!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play