Hi! Mijn naam is Denise ******* en ik help je graag met het creëren van een merkidentiteit, website en andere communicatiemiddelen.

Ik ben een enthousiaste, jonge grafisch vormgever en webdesigner. Ik vind het belangrijk mee te denken met mijn klanten. Bij alles wat ik doe binnen mijn vakgebied, denk ik aan de doelgroep, want die wil je immers op de juiste manier bereiken.

Ik ben begonnen met freelance werk toen ik nog studeerde. Na mijn afstuderen in juni 2017, ben ik gaan werken in de e-mail. Een gigantisch interessante business. Het codering (HTML/CSS) van e-mails en het bouwen van e-mail campagnes waren mijn voornaamste werkzaamheden, maar ook heb ik mijn grafische vaardigheden mogen toepassen op designs voor Energiedirect en SeniorWeb. Naast mijn vaste baan had ik ook deed ik ook altijd nog freelance werkzaamheden. Ik heb onder andere gewerkt in opdracht van GGD regio Utrecht en UNLP. Het meeste enthousiast word ik echter van het (verder) helpen van zzp'ers en mkb'ers. Mijn ervaring met de grote bedrijven helpen hier enorm bij!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play