Wil jij een nieuwe social media campagne starten? Heeft je site goede SEO teksten nodig? Of zie jij jouw product graag bij influencers voorbij komen? Iedere dag werk ik vol enthousiasme aan dit soort vraagstukken & opdrachten.

Al 4 jaar lang ben ik als Online marketeer verantwoordelijk voor strategische vraagstukken en de praktische zaken van verschillende websites/webshops. Het is een wereld vol mogelijkheden die een razend tempo verandert. Geen 1 dag is hierdoor hetzelfde en dat maakt het voor mij zo interessant.

Ik hou mij doorgaans bezig met het bedenken en schrijven van strategieën, maar ook met praktische zaken, zoals het beheren van webshops, het opmaken van nieuwsbrieven, schrijven van SEO teksten, het benaderen van influencers, aansturen van reclamebureaus, social media marketing en ga zo nog maar even door. Met als uiteindelijk doel meer naamsbekendheid, hogere conversies, leads generen of een hogere omzet.

Hoewel online marketing een dagelijks onderdeel van mijn leven is, begrijp ik als geen ander dat dit niet voor iedereen geldt. Bij mij geen gekke termen of onduidelijke yargon, maar duidelijke taal en open communicatie.
Ben jij op zoek naar een online specialist die dezelfde taal spreekt, dan ga ik graag de samenwerking aan.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play