Ontrafelen en verhelderen. De insteek van mijn werk als journalist en tekstschrijver. Met mijn adviserende, economische en technische achtergrond, maak ik me een onderwerp snel eigen. Vervolgens het verhaal (her)schrijven naar de specifieke doelgroep. En in de juiste toon. Het liefst schrijf ik voor de geïnteresseerde leek. Het doel is de lezer enthousiast te maken, maar in ieder geval altijd te verhelderen.

Met mijn jarenlange ervaring put ik uit een schat aan boeiende onderwerpen. Soms verwacht, vaker verrassend. Mijn berichten, reportages, artikelen en blogs schrijf ik op basis van bestaande teksten, briefings en eigen interviews, onderzoek en analyses. Ervaring in het schrijven van commerciële en informatieve content is volop aanwezig. De laatste richtlijnen van SEO zijn daarbij altijd leidraad. De manier om meer volgers en bekendheid te krijgen. Door de lezers enthousiast te maken zorg ik ook dat ze terug komen!

Mijn cv beschrijft mijn carrière in hoofdlijnen. Mijn website toont de verschillende schrijfstijlen. Maar opborrelende vragen en opmerkingen bespreek ik natuurlijk graag.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play