"The influence of photographers on the life of this world is much stronger than the Old Masters could ever have dreamt of".

Fotograferen betekent voor Dida dat creativiteit, artistieke intuïtie, historisch besef en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Tijdens documentaires, bruiloften en evenementen is zij heel onopvallend aanwezig. Dicht op de huid van de mensen in het beeld zonder dat deze zich van bewust van de fotograaf blijken te zijn.

Dida heeft eveneens oog voor portretfotografie. Daarbij is mede het sociale aspect van essentieel belang; om zo het beste uit de hoofdpersoon naar boven te halen en dit gevoel in de juiste balans vast te leggen. Ook humor kan en mag een rol in haar fotografie spelen.

Achtergrond van Dida is de HBO studie aan de Fotoacademie (cum laude geslaagd), welke heeft zorg gedragen voor technisch inhoudelijk bagage om de boeiende wereld van beeld en licht te kunnen pakken.. Naast de brede opleiding heeft de academie hoge eisen gesteld en haar geleerd om kritisch te zijn. Haar ambitie is om de kracht van het beeldtaal over te brengen naar de kijker. Daarnaast houdt zij zich ook bezig met autonoom werk en toegepaste fotografie. Toegepaste fotografie die voor commerciële doeleinden tot stand gekomen zijn. Zij is fulltime werkzaam geweest als fotograaf bij de Amsterdamse krant Het Parool. Op dit moment is zij Freelancer. Dida ****** is aangesloten bij het NVJ en Dupho.

Haar werk kunt u bekijken op haar website ************/

Specifieke 'opdracht gerelateerde portfolio' op aanvraag verkrijgbaar.

note: Momenteel ligt er een modelovereenkomst voor fotografen ter goedkeuring bij de Belastingdienst.


 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play