Ik ben een Agile/Scrum (Master) Coach met recente ervaring in telecom en met ruime ervaring in media/advertisement, domotica, bij de semioverheid en in de financiële- en logistieke-sector.
Na jarenlange ervaring met traditionele softwareontwikkeling heb ik me in de afgelopen 11 jaar gespecialiseerd in Scrum als raamwerk voor Agile management van productontwikkeling.

Ik ben een meewerkend voorman die graag uitdagingen aangaat en die altijd bereid is om een extra stap te zetten om deze op te pakken. Bij het creëren van adviezen en oplossingen hiervoor komt mijn veelzijdige achtergrond - ontwikkelaar, analist, projectleider, Scrum Master, coach, trainer - goed van pas.
Ik ben een prettige persoon om mee om te gaan, open in de communicatie, waardoor alle zaken goed bespreekbaar zijn. Ik ben creatief, scherp, goed onderlegd en kan van daaruit en vanuit een brede ervaring van gedachten wisselen met andere teamleden van het productteam.

Ik houd de visie en het klantbelang goed in beeld. Hierbij vorm ik een brug tussen business en technologie, gecombineerd met een oog voor detail. Ik heb een reputatie voor het leveren, op tijd en binnen het budget, van hoge kwaliteit. Hiervoor daag ik regelmatig de stakeholders uit om de businessvragen (het Waarom en het Wat) scherp te krijgen, zodat de klant stapsgewijs de waardevolste features (het Wat) op de efficiëntste en effectiefste wijze (het Hoe) krijgt.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play