Ik bied als Virtual Assistant online (vanuit mijn eigen kantoor) ondersteuning op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied voor ondernemers en zzp’ers en daarnaast ben ik ook freelance inzetbaar (vanuit huis of op locatie).

Van ‘chaos’ naar structuur en overzicht zodat er meer rust, ruimte en focus ontstaat. Dat is één van mijn sterke kanten in mijn werk. Ik hou van uitdaging en variatie en werk toe naar een geslaagd eindresultaat. Daarvoor denk ik mee, ben proactief en dienstverlenend en pak ik in teamverband of zelfstandig de taken op die gedaan moeten worden. Verbinding en vertrouwen in mijn werk vind ik heel erg belangrijk en ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en wil mezelf blijvend ontwikkelen. En dat alles met een vleugje humor en een grote glimlach erbij.

Als professional in mijn vakgebied ben ik snel inzetbaar en pak dingen snel op. Kijk ook eens op mijn website ************ . Wil je meer weten? Neem dan contact op via ************ of telefonisch op **********
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play