Plannen, organiseren, structureren en professionaliseren. Consider it done met mijn hulp.

Dag, ik ben Eef Rhodee. Mijn enthousiasme kent geen grenzen wanneer een dag afwisselend en dynamisch verloopt. Zo'n dag waarop ik zeg: 'I love it when a plan comes together.' (Kolonel John "Hannibal" Smith, The A-Team). Ik neem online en op afstand (vanuit eigen kantoor) ondernemers in de vrijetijdssector taken uit handen op het gebied van officemanagement en online marketing. Als extra bonus breng ik mijn ondernemers mindset mee.

JOUW UITDAGING MIJN PASSIE
Voor veel ondernemers zijn taken en werkzaamheden veelomvattend. Het is een uitdaging om dan overzicht te houden. Denk aan overvolle email boxen, klantvragen die te lang blijven liggen, afspraken worden vergeten, Social Media wordt ad hoc opgepakt en er is geen tijd voor marketing.

Als virtueel assistent help ik ondernemers die moeite hebben met hun online zichtbaarheid en die het lastig vinden om de interne organisatie efficiënt te managen.

MIJN SPECIALITEITEN
Online marketing:
Van strategie tot conversie. Voor goede online vindbaarheid, Social Media beheer, een aantrekkelijke website en sprankelende content.

Office management support:
Voor een efficiënte en soepel lopende bedrijfsvoering. Met meer tijd en structuur om jouw bedrijf door te laten groeien naar het volgende niveau.
Ik heb ruime ervaring opgedaan in bovenstaande expertises als voormalig directiesecretaresse bij een grote bank en als management- en projectmedewerker bij een gerenommeerd reisbureau.

MIJN KERNKWALITEITEN
Organiseren en plannen
Structureren en ordenen
Hoofd- en bijzaken scheiden
Gedreven en professioneel

TYPISCH EEF RHODEE
• Georganiseerd en gestructureerd
• Proactief
• Denkt in oplossingen
• Positief en vrolijk
• Gedreven en leergierig
• Ik werk samen op basis van betrouwbaarheid, professionaliteit, wederzijds respect en humor

Het geeft mij enorm veel energie en voldoening om als sparringpartner mee te denken, adviseren en doorpakken met bedrijfsgroei als resultaat. Daarbij kan ik heel goed een ‘stok achter de deur’ zijn omdat ik het belangrijk vind zo veel mogelijk volgens de planning te werken. Het bieden van integriteit, professionaliteit en servicegerichtheid staan bij mij als ondernemer hoog in het vaandel.

MIJN BELOFTE
Wanneer wij gaan samenwerken dan beloof ik je dat jij met mijn ondersteuning de ruimte krijgt om jouw core-business optimaal en doelgericht uit te voeren. Het is mijn missie om er voor te zorgen dat jij de doelen en bedrijfsgroei realiseert die jij voor ogen hebt.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play