Heeft u het gevoel dat uw organisatie wel een frisse blik kan gebruiken?

Organisaties kunnen na een bepaalde periode enigszins klem zitten in vaste patronen en stoffige imago’s. Hierdoor kunt u misschien het gevoel hebben, dat uw bedrijfsactiviteiten geen vruchten meer afwerpen en medewerkers stil blijven staan in hun ontwikkeling.

Flying Eagle staat organisaties bij om de dagelijkse gang van zaken weer draaiende te krijgen. Wij opereren vanuit een visie, die dynamiek en beweging als kerncomponenten ziet voor het behalen van succes. Waarom? Omdat we enkel vooruit komen, indien we buiten de gebaande paden treden. Blijf je als organisatie stilzitten, dan bereik je een plateau.

Flying Eagle biedt diensten op het gebied van werving & selectie, sales & marketing en het organiseren van evenementen. Alle drie de deelgebieden zijn er op gericht, om uw organisatie van een nieuw perspectief te voorzien. Welke visie heeft u als bedrijf? Welk doel wilt u bereiken?

Door oog voor uw bedrijf te hebben, komt u tot nieuwe hoogten en kunnen medewerkers hun talenten verder ontwikkelen. Door het goede voorbeeld te geven, volgen uw medewerkers immers vanzelf.

Wij zijn op dit moment beschikbaar voor ca. 8 tot 24 uur per week en kunnen u helpen bij sales, pr & marketing en organiseren van activiteiten voor uw bedrijf.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play