Heb je een bedrijf of ga je een bedrijf starten en heb je nog geen idee voor een geschikt design? Heb je wel een idee, maar weet je niet waar je moet beginnen? **************** en dan kijk ik samen met jou naar opties en ideeën die bij jouw bedrijf passen!

DE MOGELIJKHEDEN
Logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, voorloopkaarten, websites, flyers, folders, brochures, advertenties, posters, presentaties, bestickering, belettering, bedrukking, informatiemappen, menukaarten, uitnodigingen en nog veel meer! Kijk voor voorbeelden even op ************.

DE PERSOON ACHTER ****************
Ik ben Elisah **********, geboren in 1983 in het bourgondische Noord-Brabant waar ik nog steeds woon en werk. Na mijn studie Commerciële Economie en een aantal jaren werkervaring, ben ik mijn passie voor creatieve vormgeving gaan volgen en ben ik in juni 2011 gestart met To the point presentaties. Wat begon met het vormgeven van presentaties groeide al snel uit tot veel meer. Het designen van logo's, huisstijlen en andere promotie- en communicatiemiddelen werd een dusdanig groot onderdeel van het pakket dat de naam niet meer helemaal van toepassing was. Sinds juli 2016 is To the point presentaties omgedoopt tot **************** | Grafisch Design.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play