Hallo, ik ben Ellen. Ik ben mode ontwerper, afgestudeerd in 2008 in fashion design aan de Willem de Kooning Academie. Hierna ben ik aan de slag gegaan als designer en heb ik voor diverse kledingmerken gewerkt, freelance en in vaste dienst. Mijn focus en interesse ligt vooral op het ontwerpen van sportswear / streetwear collecties. Ik heb inmiddels veel ervaring in het ontwerpen en uitwerken van commerciële kleding collecties.

Ik heb ervaring in het ontwerpen van all-round collecties, dus diverse productgroepen. Mijn kracht ligt vooral in het ontwerpen van collecties binnen de identiteit van een merk en het bedenken van thema's en concepten doormiddel van moodboards. En daarnaast het uitwerken van collecties doormiddel van uitgewerkte technische tekeningen die naar de fabrikant gestuurd kunnen worden.
Daarnaast ben ik ook ervaren in het maken van logo's, allover prints en branding. Ik heb veel kennis over stoffen, pasvorm en over de productieprocessen, en ben ik erg bedreven in het maken van kleding.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play