Ellen ********* heeft een bedrijfskundige achtergrond en gedegen kennis van outsourcing deals, met name op het gebied van migraties, transities en transformaties.

Zij is iemand die in haar werk net iets meer geeft dan van haar verwacht wordt, zowel kwalitatief als kwantitatief. Haar scherpe analytisch vermogen, leergierigheid en positief-kritische instelling zijn hier debet aan. Ook onder tijdsdruk blijft ze vrolijk en enthousiast haar werk doen, wat aanstekelijk werkt op haar omgeving. Ellen is een team player en programma managers willen graag deze gepassioneerde toegewijde professional in hun team.

Ellen heeft het vermogen problemen snel te doorzien en nieuwe zaken op te pakken. Op basis van haar gedrag en vaardigheden weet ze samenwerking te stimuleren, waarbij stakeholders continu blijven geïnformeerd over de voortgang. Dit in combinatie met een zeer hoge mate van klantgerichtheid. Ook zoekt ze proactief de samenwerking met andere projecten binnen programma's en daagt ze collega project managers uit tot meer samenwerking, zonder hierbij het resultaat uit het oog te verliezen.

Ellen werkt graag in een dynamische en complexe omgeving, waarin in korte tijd veel bereikt dient te worden. In zo'n omgeving komen haar vaardigheden het beste tot zijn recht.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play