Van huis uit programmeur, ben ik inmiddels specialist op het gebied van (web)development en telefoniesystemen, met ruime kennis van en ervaring met Linux systeem beheer, PHP5/PHP7 zowel voor web-toepassingen als commandline, (ontwerp van) server-to-server communicatie handshakes en beveiliging (backends), HTML+JavaScript+DOM, VOIP telefonie + Asterisk-AGI, SQL (inclusief Transact-SQL / stored procedures) op MS SQL- Server, Postgresql, MySQL en (in beperkte mate) Oracle, KNIME workflows, het inrichten van serverracks en affiniteit met de medische en chemie sector. Bovendien heb ik ervaring met het maken van technische ontwerpen aan de hand van onduidelijke gebruikers wensen, projectmanagement, leiding geven aan een klein team en het maken van inschattingen voor ingewikkelde projecten.

Tot mijn beste persoonlijke eigenschappen horen mijn sterke analytische aanpak, mijn creativiteit en mijn oplossingsgerichte ("to the point" maar ook “no nonsense”) aanpak in probleemsituaties.

Ik ben door een humoristische kijk op de wereld en wat meer empathie dan "de gemiddelde ICTer" (voor zover die bestaat) in staat vrij gemakkelijk te communiceren met personen uit andere disciplines (zoals bijvoorbeeld webdesigners, tekstschrijvers, verkopers en vakidioten van elke kleur). Daarbij heb ik ook de vaardigheid ontwikkeld om op zodanige wijze vragen te stellen dat die genoemde vakidioten iets in begrijpelijke taal kunnen uitleggen, wat voor het maken van een interdisciplinair product vaak van groot belang is.

Naast het Nederlands als moedertaal beheers ik het Engels in woord en geschrift, en heb ik een basale kennis van Duits en Italiaans.
Ik ben in bezit van rijbewijs B en een auto.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play