Mijn naam is Emília Harantová. Ik bied professionele vertaaldiensten aan van het Nederlands naar het Slowaaks en vice versa.

Topkwaliteit van mijn werk en het halen van deadlines is mijn prioriteit. U kunt dus altijd rekenen op alle vertalingen en proeflezingen op tijd en met de hoogste kwaliteit. Omdat ik de hoogste kwaliteit van mijn werk als een vanzelfsprekendheid beschouw, gebruik ik bij mijn werk gebruik de nieuwste vertaalsoftware voor vertaling. Elke tekst zal ik dan verschillende keren grondig controleren. Ik wil altijd zeker weten dat het 100% correct en goed verwerkt is. Dit stelt me in staat mijn klanten kwalitatief hoogstaande vertalingen aan te bieden.

Ik heb zes jaar lang Nederlands gestudeerd, heb in Nederland en België gewoond en ben bovendien ontelbare keren in Nederland en België op vakantie geweest. Ik vertaal bovendien al bijna 10 jaar Nederlandse teksten naar het Slowaaks. Daardoor ben ik bekend met de meest opvallende facetten van de Nederlandse taal en cultuur en kan ik die doorgaans zonder problemen omzetten naar een Slowaakse context.

Andere voordelen die u van mij krijgt, zijn snelle en professionele communicatie. Geen onnodige vertraging - ik beantwoord altijd binnen 60 minuten e-mails. Ik ben ook erg flexibel en ik doe er alles aan om u en uw vereisten te ontmoeten.

Ik besteed ook veel aandacht aan vertrouwelijkheid en informatiebescherming. Dit betekent dat ik alle teksten waar ik mee werk beschouw als hoogst vertrouwelijk en deze in geen geval aan derden zal verstrekken.

Indien u geïnteresseerd bent in vertaling, revisie of tolken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Het zal mij een eer zijn om voor jou te werken en ik zal blij zijn als je ook een van mijn tevreden klanten bent!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play