Mijn naam is Emma en ik hou van afwisseling. Daarom doe ik verschillende dingen, als het maar met taal (zowel Nederlands als Engels) te maken heeft. Ik ben een gepubliceerd kinderboeken- en korte verhalen schrijver en blog regelmatig. Ik schrijf teksten in opdracht, fictie, non-fictie en commercieel. Ik vertaal teksten, groot en klein, van Engels naar Nederlands en van Nederlands naar Engels. Verder redigeer en proeflees ik teksten, zowel non-fictie en commerciële teksten als fictioneel werk, zoals boeken.

Regelmatig neem ik opdrachten aan als vervangend eerstegraads docent Engels. Werken als freelance schrijver kan namelijk nogal eenzaam zijn. Niets zo leuk om je dan omringd te vinden door jonge mensen en collegae. En op deze manier kan ik gehoor geven aan mijn wens om mijn kennis te delen.

Daarnaast vind ik het geweldig om creatief bezig te zijn, zowel in traditionele als digitale media en ontwerp ik, gewoon voor de afwisseling, huisstijlen, websites en promotioneel materiaal.

Ik ben gefascineerd door het feit dat ieder op een andere manier denkt en leert. Sinds mijn afstudeerproject over multiple intelligence theory heb ik dit feit ook in mijn dagelijkse praktijk geïncorporeerd. Zo spelen in mijn hoofd meerdere manieren van denken een even grote rol, waardoor ik verschillende ingangen heb naar een onderwerp. Neem bijvoorbeeld beeld en woord, twee hoofdrolspelers in mijn brein, die veelal zij aan zij verschijnen. Elk beeld levert een woord op en elk woord komt met een beeld. Hierdoor heeft mijn schrijfwerk een hoge verbeeldingsfactor en ben ik als geen ander in staat om abstracte zaken een stem te geven. Spreekt dit je aan? Ik ben altijd op zoek naar leuke en uitdagende opdrachten.

Kijk ook eens op ************. Op die website vind je informatie over zo'n beetje alle initiatieven waarbij ik betrokken ben.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play