Ik ben een communicatieadviseur, een onderwijskundige en een schrijver met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van offline en online content. Ik heb opdrachten uitgevoerd voor kleine en grote organisaties in de zorg, retail, ICT, techniek en bouw. En ik heb voor meerdere organisaties content aangeleverd in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Omdat ik meertalig ben opgevoed spreek en schrijf ik foutloos in beide talen.

Mijn specialisme is doelgroepgericht schrijven. Mijn focus ligt dan ook altijd bij het begrijpen van de doelgroep en het aanpassen van de boodschap aan die doelgroep. Ik kan elke boodschap helder en duidelijk verwoorden en breng complexe materie terug tot de essentie.
Wat mij verder onderscheidt is mijn ervaring als voice-over acteur en schrijver en editor van voice-over teksten. Ik weet wanneer een tekst goed loopt, omdat ik ook veelvuldig achter de microfoon zit.

Voor mij start elke opdracht met het stellen vragen aan de opdrachtgever: wat doe je concreet, wie is je doelgroep en wat wil je precies overbrengen? Dat lijkt een open deur, maar de vraag achter de vraag geeft je pas wat je nodig hebt om echt goede teksten te kunnen schrijven.

Ik ga graag voor je aan de slag met het stellen van die eerste vraag. Bij elke opdracht ga ik met je in overleg, denk ik met je mee en garandeer ik een eindproduct waar je echt wat mee kunt.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play