New business builder met een B2B achtergrond.
Ik help u met het opzetten van nieuwe verkoopkanalen met een juiste balans van de eisen van de organisatie en de wensen van de klant.

De afgelopen tijd ben ik met 100.000 verschillende dingen bezig geweest en elke keer dacht ik, dit is het toch niet. Vandaar dat ik na ben gaan denken welke aspecten ik zo leuk vond aan de tijd dat ik actief bezig was met sales. Het ontmoeten en aangaan van nieuwe relaties, hen oprecht helpen met het oplossen van vraagstukken en het samenbrengen van mensen die elkaar "verstaan" zijn daarin de belangrijkste waarden

Vandaar dat ik mijn bedrijf *********** ben begonnen om bedrijven en organisaties hier mee te helpen. *********** helpt bij het succesvol opzetten van nieuwe verkoopkanalen en uitbouwen van bestaande verkoopactiviteiten. Ik ben als freelancer inzetbaar om new business binnen te halen, maar ook als tijdelijke vervanger van uw sales- of accountmanager.

Ik heb een ruime en succesvolle ervaring in sales.
Mijn laatste salesjob in loondienst was bij HAMA, een B2B company, 11.000 verschillende artikelen met een grote diversiteit in prijs- en marge strategie.
Naast het verkopen van producten en diensten ben ik tevens ervaren in het opzetten van een e-commerce kanaal.

Hoe ik zaken doe is eenvoudig. Op basis van persoonlijke relaties, eerlijke zakelijke deals, actief zijn op de markt en een "can do" mentaliteit.

Interesse ? Neem een kijkje op ************ of neem contact op via ************ of **********

Met vriendelijke groet,

Eric ******
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play