Na jarenlang in de televisie gewerkt te hebben, waar ik uiteindelijk uitvoerend producent was, ben in 2009 mijn eigen bedrijf begonnen. Naast format ontwikkeling voor tv programma's creer ik commercials (voor radio en televisie), bedrijfsfilms, video content voor online (oa. websites & youtube, etc) en zeker goed om extra te vermelden doe ik grote Interactieve filmklussen (gepersonaliseerde content).

Ik heb een full service bedrijf wat inhoud dat ik alles kan doen vanaf concept tot het aanleveren bij de zender/online (en uiteraard alle losse stappen die er tussen zit).
Kortom ik zit vol goede ideeën en hiervan maken ik samen met u een concept (Mediaplan) In het Mediaplan staat onder andere een planning & kostenconcept. Vervolgens kan ik zorgen voor de video opnames en/of grafisch creatie (voornamelijk 2d/3d ). Hierna maak ik een montage en zorg voor de post productie.
Hieronder valt oa. muziek productie / voice overs (tevens internationaal), grafische en kleur nabewerking. Uiteindelijk zorg ik dat het bij de uitzendgemachtigde en/of online (oa. youtube/vimeo) terecht komt samen met de uitzendinstructies.
Ik werk samen met enkele top freelancers die met een tomeloze inzet en met een grote bereidheid werken.
Hieronder valt oa. het werken buiten kantooruren en ze zijn bereid om net dat ene stapje extra te doen in het voordeel van de opdrachtgever.

Kortom ik kan helpen met het meedenken & helpen bij het maken van een script, het doen van research, het volledige productieproces bij het maken van een tv programma en/of film, het daadwerkelijke filmen met een volledig professionele crew, de volledige montage en post productie tot het perfect kant en klaar afleveren van een prachtige clip, (bedrijfs) film of commercial!

Bel of emailen kan altijd geen vraag is te gek!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play