Mensen met elkaar verbinden, dat doe ik graag. Ik ben inmiddels ruim 20 jaar werkzaam als Bedrijfsadviseur. Gestart als Bbz-specialist bij de gemeente Heerlen en als Bedrijfsadviseur Bbz bij Intermezzo, ben ik doorgegroeid naar de huidige allround Bedrijfsadviseur MKB/Ondernemersadviseur.

Aan de hand van de financiële gegevens kijk ik samen met de ondernemer waar hij heen wenst te gaan, en vooral hoe dit op een verantwoorde wijze gerealiseerd kan worden. Dat doe ik door de wensen en mogelijkheden samen te vatten in een prognose en een liquiditeitsbegroting, die ik samen met de ondernemer bespreek en aan de hand waarvan de ondernemer strategische, tactische en operationele beslissingen kan maken.

Ik begeleid starters en gevestigde ondernemers bij:
- het samenstellen van een Ondernemingsplan;
- het opstellen van een financieringsplan;
- het verrichten van een haalbaarheidsonderzoek;
- het zoeken naar een passende financiering.

Daarnaast ben ik sparringpartner en klankbord voor de MKB-ondernemer. Hierbij laat ik mij bijstaan door de specialisten uit mijn netwerk.

Uitgangspunt bij mijn werk is maatwerk, waarbij de onderneming en de ondernemer centraal staan. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik op de hoogte blijf van de economische en maatschappelijke ontwikkelingen die van belang zijn voor de MKB-ondernemer. Ook maak ik gebruik veel van mijn netwerk; ik verbind mensen waarvan ik denk dat zij wat voor elkaar kunnen betekenen. Ondernemen doe je nl. niet alleen, maar samen - met je partner, medewerkers, collega's en concullega's, klanten, adviseurs en in de maatschappij.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play