Ik ben Erwin **********; echtgenoot en vader. Erg goed in mijn vakgebied. Ik ‘adem’ continue verbeteren. Een veelzijdige, enthousiaste en positieve entrepreneur met een persoonlijke missie: mijn kwaliteiten in te zetten om mensen en bedrijven te helpen tot hun doel te laten komen, in balans te zijn, continue te blijven verbeteren en mijn kennis over te dragen om een significant verschil te maken en mensen te inspireren. En hiervan te genieten.

Mijn grootste interesse ligt in het ondernemen/managen/begeleiden/adviseren binnen de technologische en innovatieve maak-industrie; ik ben veelzijdig en heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in HSQ-E (Health & Safety, Quality, Environment), efficiëntie (o.a. proces optimalisatie), IT en continue verbeteren op beleidsniveau binnen het MKB. Ik heb een hands-on mentaliteit en stort mij graag in moeilijke projecten om deze tot een goed resultaat te leiden.
 
De afgelopen 10 jaar heb ik, professioneel, verschillende projecten succesvol opgestart en geïmplementeerd waaronder hoog innovatieve (gecombineerde) MS (Management Systemen) voor o.a. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, MVO/EPD, CE-markering/DoP. Het opzetten van kwaliteit, kennis en continue-verbeter teams; ze testen, trainen, controleren en begeleiden.
Ik heb o.a.:
• Bedrijven en directie geadviseerd, organisaties en processen in kaart gebracht middels o.a. BPM/Workflows. Beleidsstukken, processen, procedures en werkinstructies schrijven. De productie aansturen en grote efficiency en optimalisatie slagen gemaakt met gebruik van o.a. OEE, LEAN/5S.
• Diverse projecten geleid, o.a. IT gerelateerd, waaronder PID’s, inventarisaties en implementaties van ERP & VOIP.
• De functie van directielid/directievertegenwoordiger/directeur en Operation Manager in verschillende omgevingen vervuld. 
• Bedrijven geholpen met orde op zaken te stellen, te reorganiseren, te saneren, door te starten. 
 
Het verontrust mij erg dat bedrijven/werkgevers, werknemers en mensen in het algemeen niet zich inspannen om te verbeteren, vooruitgang te boeken; om te streven het beste te worden in je vakgebied. Functioneren is tegenwoordig genoeg. Op sleutelposities worden managers geplaatst die geen leidinggevende capaciteiten hebben, niet kunnen verbinden, geen helicopterview hebben en weinig inlevingsvermogen hebben.
Als u op zoek bent naar iemand die alleen maar wil functioneren, of een modaal manager is, ben ik niet degene die u zoekt. Als u een echte People manager zoekt, een leider, een Master; als u uitmuntend wilt zijn, overtreffen, verbeteren: zoek niet verder. 

Ik kijk er naar uit om persoonlijk met u kennis te maken.

Met vriendelijke groet,
Erwin **********
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play