Sinds 2004 ben ik gespecialiseerd in Online Marketing. Voor bedrijven als ************, Docdata, Malmberg, VGZ en Interpolis heb ik mooie online campagnes mogen ontwikkelen en naar volle tevredenheid kunnen afsluiten.

In oktober 2013 heb ik mijn eigen online marketingbureau opgericht.Ik heb klanten als Lekker Praktisch, Interpolis, Volvo Vos Autobedrijven, Nutrition Maniacs, Luxx Beauty Lounge, Ten Berge Diervoeders, Bergwerff BMW, In 't Hout Sierconstructies, Vébé Keukens, Restaurant Grill-ig, Vakantiepark Duinlust, Stichting Vrolijk Werk, Warendorf Nederland, Hypotheekspecialist Huisman, Love by Fashion en nog vele anderen, als loyale klant mogen verwelkomen.

Mijn onderscheidend vermogen voor een organisatie ligt vooral in de hoge mate van klantgerichtheid, ik wil voor klanten van betekenis zijn en de hoogst mogelijke resultaten bereiken.

Met enthousiasme en passie voor mensen, product en merk wil ik hoge kwaliteit en service bieden die onze klanten verdienen. Ook samenwerken vind ik erg belangrijk. Zodat we gezamenlijk een doel behalen, elkaar aanvullen, inspireren en ondersteunen.

Ik ga voor onze klanten net een stapje verder, verzet meer werk dan volgens opdracht afgesproken en bereik hogere resultaten dan de doelstellingen. Zo gaan we voor prettige, succesvolle en langdurige samenwerkingen.

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes. ‘Niet denken in problemen, maar in oplossingen.’
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play