Mijn naam is Ester van Ouwerkerk, moeder van 2 pubers en al ruim 20 jaar samenwonend en werkend met mijn vriend Rick Molenaar. Ik ben een fervent hardloopster, met 2 uitgelopen marathons van Rotterdam als voorlopige hoogtepunten.
Na bij diverse bedrijven op de administratie te hebben gewerkt, ben ik medio 2006 mijn eigen administratiekantoor “Van Ouwerkerk Administratieve en Financiële Diensten” begonnen.
Wat begon op een zolderkamer waar er schoenendozen met bonnetjes verwerkt werden, is inmiddels uitgegroeid tot een administratiekantoor met 2 medewerkers, dat mede dient als leerbedrijf voor diverse stagiaires op verschillende niveaus.
Er wordt gewerkt vanuit kantoor aan huis, maar indien de klant dit wenst, verrichten wij ook werkzaamheden op locatie. Voordeel hiervan is dat wij geen hoge overheadkosten hebben zoals de grotere administratie- en accountantskantoren, waardoor wij onze prijzen vriendelijk kunnen houden. Mede hierdoor zijn wij uiterst aantrekkelijk voor ZZP’ers en het midden- en kleinbedrijf.
Omdat onze kinderen inmiddels op het middelbaar onderwijs zitten, hebben wij weer wat meer tijd en ruimte om ook uw administratie te verzorgen.
Uw gehele administratie van facturering tot aan de belastingaangiftes is bij ons in goede handen. Tevens verzorgen wij uw loonadministratie en geven wij advies en begeleiding bij eventuele rechtsvormkeuzes. Indien de situatie daar om vraagt, werken wij bij complexere zaken nauw samen met juristen, fiscalisten en accountants. Wij zijn bekend met veel bekende administratie-softwarepakketten.
Als u ook zo opziet tegen alle administratieve rompslomp, neem eens een kijkje op ************ of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play