Jazz richt zich met name op de startende ondernemer, de ZZP-er, de eenmanszaak (met of zonder personeel) en de ************. maar onderscheidt zich door de jarenlange ervaring aan de detailhandel kant, waardoor zij zich goed kan verplaatsen in de ondernemer en zijn of haar onderneming. Hoewel Jazz zich met name richt op bovengenoemde ondernemingen, kan je natuurlijk ook bij Jazz terecht als je een B.V. hebt. 

Jazz begrijpt dat jij als ondernemer geen interesse hebt in boekhoudkundige termen, maar dat je gewoon wilt weten hoe je er voor staat in je onderneming, dat jij een helder antwoordt wil op jouw vragen en dat je zeker wilt weten dat je administratie in kundige handen is, zodat jij met je onderneming bezig kan zijn.

Je kunt als ondernemer bij Jazz terecht voor advies, het verzorgen van de gehele administratie of een gedeelte hiervan, aangiftes omzetbelasting (btw), aangifte inkomstenbelasting, het opmaken van de jaarrekening, het indienen van bezwaarschriften en inrichting en correctie van je administratie. 

Of je nou je gehele administratie door Jazz wilt laten verzorgen, een gedeelte hiervan, een éénmalige opdracht wil laten uitvoeren of gewoon advies nodig hebt, Jazz staat graag voor je klaar!

******************** is geregistreerd bij de belastingdienst als belastingconsult en daarnaast deelt zij graag haar jarenlange ervaring als ondernemer in de detailhandel. Jazz heeft niet alleen kennis van het voeren van administraties, maar ook een schat van ervaring in het ondernemer zijn.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met Jazz voor een vrijblijvend intakegesprek.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play