******** is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het invoeren en testen van content in digitale en/of educatieve applicaties, websites, webshops, etc. Ik zorg dat de content snel en correct in uw applicatie wordt gezet. Ook test ik de content en applicatie om te kijken of alles netjes doorloopt.
Een fijne samenwerking met mijn klanten staat voor mij op de eerste plaats. Van het onderhouden van een website tot het invoeren en testen van een complete lesmethode. Ik sta voor kwaliteit!

Naast de werkzaamheden voor ******** ben ik een zeer ervaren projectmanager. Ik heb vele jaren ervaring bij o.a. uitgeverijen en logistieke dienstverleners en in de creatieve sector. De projecten die ik heb gedaan variëren in grootte van € 15.000 tot € 1.500.000. Mijn doel is om mijn projecten op alle punten binnen de lijnen te houden, dus scope, budget en planning worden goed bewaakt.

Als persoon ben ik flexibel, nuchter, resultaat- en klantgericht, proactief, pragmatisch, stressbestendig en sociaal. Ik probeer het beste uit mensen te halen door te helpen, maar ook uit te dagen. Ik communiceer gemakkelijk op alle niveaus binnen een organisatie en heb een goed gevoel voor politiek.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play