Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit:

- het schrijven van artikelen, blogteksten of commerciële teksten.
- het controleren van teksten op spelling, woordkeuze, formulering en opbouw.
- het vertalen van teksten vanuit het Engels naar het Nederlands.

Heeft u een leuke klus of wilt u gewoon eens kennis maken? Neem dan gerust contact op.

Schrijven
Wilt u op een professionele manier communiceren, maar kunt u de juiste woorden niet vinden? Ik help u graag met het verwoorden van uw boodschap. Ik zorg ervoor dat u de aandacht van uw doelgroep trekt met een goed geschreven artikel, interessant blog of uitdagende commerciële tekst. Dankzij uw goede ideeën en mijn vlotte pen bereiken we samen het resultaat dat u voor ogen heeft.

Corrigeren en redigeren
Tegenwoordig kunnen teksten in een oogwenk online gepubliceerd worden. Het gevaar van deze snelle manier van communiceren, is dat er regelmatig een taalfout of slordige formulering over het hoofd wordt gezien. Natuurlijk wilt u dit voorkomen. Ik kan uw boodschap op een heldere en foutloze wijze overbrengen.

Vertalen
Ik verzorg vertalingen vanuit het Engels naar mijn moedertaal Nederlands. Het vertalen van een tekst blijft altijd een uitdaging. Neem alleen al het feit dat er vaak ontzettend veel synoniemen voor één woord bestaan. Het is soms niet makkelijk om een woord te vinden dat goed bij de oorspronkelijke tekst past. De woordkeuze beïnvloedt voor een groot deel de stijl van een tekst. Vertalen is dus echt een vak. Het is de kunst om een tekst zo te vertalen dat niemand doorheeft dat het om een vertaling gaat.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play